Vad kan man jobba med som digital nomad?

Nedan kommer vi lista några olika uppdrag/yrken man kan ha som digital nomad men först några övriga tips om du bestämt dig för att resa som digital nomad. För att det ska bli så roligt som möjligt att resa och för att du inte ska behöva oroa dig över saker hemma så finns några saker man kan göra.

Vad kan man jobba med som digital nomad?

Att förbereda sig

Hitta en bra tjänst som kan övervaka din kredit när du är borta och som du kan logga in på för att kolla. Se till så att du har mejl-notiser aktiverade. Köp en olåst telefon som inte är bunden till en operatör. Du behöver en telefon som du kan använda internationellt. Ordna ett Skype-vidarebefordringsnummer och ge det till alla. Med ett Skype-nummer kan du vidarebefordra det till vilken telefon i världen som helst. Problem kan uppstå när du reser så se till att du har en bra reseförsäkring. Den bör hjälpa till att täcka eventuella nödsituationer eller hälsorelaterade incidenter som kan uppstå. Sälj eller hyr ut ditt hem, beroende på hur länge du tänkt vara borta. Det är alltid bra att få in pengar som täcker kostnaderna om man vill ha kvar bostaden. Det är en god idé att ha någon hemmavid som kan hålla lite koll. Ordna en loppis och rensa ut precis allt du inte kommer behöva och tro mig det blir mycket. Rensa! Släng! Sälj! Magasinera resterande saker om du ska hyra ut eller sälja bostaden. Se till att ha ett kreditkort utan internationella avgifter. Använd webbplatser som couchurfing, nomadlista och Facebook-grupper för att nätverka med personer dit du tänker resa.De kan ge dig insider tips som du kanske inte kan hitta på en Google-sökning. Använd webbplatser som Fiverr, Upwork och andra frilansplatser för att generera lite inkomst.

Tips på uppdrag

Författare – Skriv din egen bok som du publicerar online och sedan kan folk betala för att läsa. Det finns flera olika sätt att göra detta, via olika tjänster. Språklärare – Gratis videosamtalstjänster som Skype har gjort det enkelt att göra videosamtal med människor från hela världen. Fler och fler språkskolor utnyttjar denna plattform för att skapa online-handledning för att lära ut språk, kanske kan du bli språklärare online? De flesta av dessa jobb lärs helt på engelska. För närvarande betalar de europeiska språken, japanska och kinesiska tjänster högst för handledning. Virtuell assistent – Företagen väljer i allt lägre grad att fungera från en fysisk kontorsplats. Detta har öppnat många möjligheter för distansjobb som virtuella assistenter. Uppgifter för dessa positioner kan vara att svara på ett företags kundtjänst online, bokningstjänster för flygbolag och hotell, svara på e-postmeddelanden, hantering av kalendrar och även bokföring. Influencer i sociala medier – Tack vare den så kallade “sociala medierrevolutionen” är det här en riktig karriär. Om man kan skapa sig många följare på sociala medier som youtube och instagram så är det ett enkelt sätt att tjäna pengar genom att marknadsföra produkter. Beroende på antalet personer som följer dig på dina många sociala medier, kan du tjäna massor med pengar per inlägg.

Tips på uppdrag
Inlägg skapade 23

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen